Brinner du för smarta lösningar och nya tekniker? Är du en erfaren fullstack utvecklare som är redo för nya utmaningar på en arbetsplats där du får stor frihet att utvecklas? Hos oss får du göra din grej i en utmanande miljö där dina åsikter och idéer verkligen räknas. Vi vill bli fler och söker nu en fullstack utvecklare till vårt team. Sök tjänsten och följ med på vår resa i den digitala transformationen!

Din vardag

I din roll som fullstack utvecklare får du chansen att utveckla innovativa och hållbara lösningar i ett team som ansvarar för att utveckla våra digitala kanaler och mötesplatser för våra kunder.

Du kommer ha en strategiskt viktig roll för att driva vår digitala resa framåt. Tillsammans med ditt team av högt motiverande, kreativa och seniora kollegor kommer du att bidra för att möjliggöra snabbare leverans och service i världsklass till våra kunder.

Vi i teamet har starkt intresse för ny teknik och värnar om varandra. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Vi utforskar ny teknik på både front- och backend och har ett starkt fokus på CI/CD. Tekniker som vi använder är .NET, Angular 6, TypeScript, Java 8/9, Docker, Jenkins, Protractor, m.fl. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra.

Vem är du?

För att trivas som fullstack utvecklare i vårt team har du goda kunskaper i agila metoder samt har erfarenhet av att utveckla applikationer skrivna i C#, Angular, HTML och CSS.

Extra plus är om du tidigare arbetat med online arkitekturer, DevOps och CI/CD. Du har ett brinnande intresse för programmering och gillar att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg.

Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta i ett agilt team. Vi tror att du är en nyfiken person som tar egna initiativ och har ett inre driv. Du driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dev Search. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Leindahl, 076 620 29 56 eller kandidatansvarig Catherine Gewalli, 076 007 17 40. Urval sker löpande.
Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter.

Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Gratis gym
  • Karriärmöjligheter
  • Tjänstepension

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV