På Svea Ekonomi råder en utpräglad familjär företagskultur. Här tror vi på en öppen atmosfär med högt i tak och frihet under ansvar. Gemenskap är viktigt för oss och vi jobbar för att alla ska känna en delaktighet och möjlighet att påverka. Till vårt Common team söker vi nu en systemutvecklare som vill vara med och utveckla tjänster och integrationen till hela koncernen! Låter det lockande? Härligt! Ansök direkt, inga bilagor behövs i första steget!

Din vardag

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få vara med i det team som utvecklar grundläggande tjänster som används av hela koncernen. Det kan handla om större projekt med integrationer mot trejdepartsleverantörer, eller mindre interna projekt. Teamet fungerar som en gateway-funktion åt hela koncernen, och arbetar mycket med nyutveckling. I teamet finns det produktägare, projektledare, testare och utvecklare. 

Teknologier som används är bland annat .NET C#, .Net Core, TFS och Octopus Deploy. Låter det bra hittills? Bra!    

Vem är du?

För att trivas i teamet behöver du vara prestigelös och gilla kunskapsdelning. En förutsättning för att trivas hos oss är att du känner ansvar för din kod, och känner stolthet i att leverera bra kod! Kan du inte allt? Ingen fara! Är du nyfiken och vill lära dig mer, så kommer du att trivas hos oss! Då allting i grunden är byggt på Microsoft, bör du ha med dig C#-kunskaper sedan tidigare.

En högskoleutbildning är mycket meriterande, eller om du har gjort något som skulle kunna motsvara en.

Kontaktperson

I den här rekrytering samarbetar vi med Dev Search. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Robertsson på 076 000 18 66.

Om Svea Ekonomi

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner samt valutaväxling och giroservice.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV