Tilltalas du av att arbeta med den senaste tekniken inom molntjänster och digital tjänsteutveckling inhouse? Då är det dig vi söker till tjänsten som senior .NET utvecklare till Aspia! Vi växer och söker nu dig som vill vara med på den fortsatta resan att digitalisera och effektivisera processer och tjänster för företagare. Här får du arbeta med hela produktutvecklingscykeln i en organisation som värdesätter framåtanda och höga ambitioner. Nyfiken på att veta mer? Sök tjänsten redan idag!

Din vardag

Aspia är en ledande företagspartner inom ekonomi, redovisning, HR & lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med en närvaro i hela Norden. Hos Aspia får du möjligheten att arbeta med de senaste teknikerna och en attraktiv affärsplattform i nära dialog med Aspias kunder. Du kommer att vara en viktig del i vidareutvecklingen av MyBusiness som är en heltäckande lösning för att hantera företagens ekonomi. Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt Inhouse team som har omfattande expertis och du är med i hela produktutvecklingscykeln. Det är ett sammansvetsat team av kravanalytiker, testautomatiserare, frontend och .NET utvecklare, UX-designers samt ansvariga för plattform och integrationer. Teamet jobbar tillsammans med fokus på en DevOps-kultur för att göra MyBusiness till Sveriges bästa affärsplattform för företagare. För Aspia är din input och idéer viktiga då de ser att individer får växa i en inkluderande, rolig och kreativ miljö.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefattas av:

  • Systemutveckling med huvudfokus på backend-komponenter och integrationer.
  • Tekniska utredningar och vägval med hänsyn till verksamhetsbehov, säkerhet, prestanda, skalbarhet och arkitekturella principer
  • Dialog om funktionskrav och lösningskoncept med produktägare, designers och övriga utvecklare.
  • Vara delaktig i Aspias pågående förflyttning med fokus på Continuous Delivery och en DevOps-kultur med gemensamt tekniskt ansvar för våra tjänster i produktion.                

Vem är du?

För att trivas i rollen som senior .NET utvecklare tror vi att du är samarbetsvillig, kommunikativ och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill komma i kontakt med dig som är driven och brinner för utveckling. Du är en nyfiken person som ständigt vill lära nya tekniker, har en pedagogisk ådra och förståelse för hur affär, arkitektur och lösning hänger samman. Vi tror att du har relevant högskoleutbildning och ungefär 5 års arbetslivserfarenhet av .NET utveckling med fokus på webbapplikationer, exempelvis inom affärssystem, CRM-lösningar eller E-handel. Vad gäller teknisk kompetens ser vi framför oss att du har arbetat med .NET/C#, Azure DevOps, Azure PaaS-tjänster och SQL. Vidare har du erfarenhet av teknisk design och optimering av funktionsrika webblösningar. Det är meriterande om du har kunskaper om framtagande och förankring av lösningsarkitektur för molnbaserade webbapplikationer och komponenter i övriga Microsoft ekosystem. Även kunskaper inom identitetshantering med hjälp av Azure AD och ADFS är av stort intresse.

I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Catherine Gewalli 076-007 17 40 eller Amar Mirascic 076-000 18 86. DevSearch kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail, då de värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur de behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Aspia är ett helt nytt bolag med 1450 anställda och vi erbjuder ett brett tjänsteerbjudande utifrån våra kunders verksamhets behov. Från redovisning och lönehantering till styrelsecoachning och skatterådgivning. Aspia är en partner till brädden fylld med kunskap och erfarenhet, men också en partner med en vilja att förändra och förbättra. Vi på Aspia kommer att fortsätta utveckla vårt erbjudande för att ge våra kunder fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företag.

MyBusiness är plattformen där våra kunder hanterar hela företagets ekonomi. Från tidrapportering och lönespecifikationer till kvitto- och fakturahantering. MyBusiness möjliggör en snabb och tydlig överblick över hur affärerna går i varje ögonblick, med tillgång till rapporter och analyser. Det är ett lätt gränssnitt med sömlös tillgänglighet. Vi finns tillgängliga via plattformen när våra kunder vill ha hjälp med deras ekonomihantering eller företagande i stort.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Flextid
  • Friskvård
  • Ny teknik
  • Tjänstepension

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV