Är du en skarp .NET-utvecklare som vill arbeta med SEBs bästa, trevligaste och mest agila kollegor? Gillar du utmaningar, att växa och att utvecklas på daglig basis? Då är det en god idé att söka denna tjänst!

Vi söker dig, en nyfiken databasutvecklare med .NET/C# kompetens till SEBs affärskritiska fondverksamhet med placering i Stockholm. Team Fund Execution består av 16 personer med särskilt ansvar för system för fondhandel. Vi arbetar agilt tillsammans med kollegor från affären.Vi arbetar också mycket med kompetensbreddning i det dagliga arbetet, för att ”fler ska kunna mer”.

Din Vardag

Du kommer framför allt att arbeta med utveckling och förvaltning av system i vårt fondflöde, där du arbetar nära användare och kunder. Fonder återfinns i alla SEB:s kundsegment, från privatpersoner till stora företag och finansiella institutioner. Då du kommer att samarbeta med interna användare och andra IT-team inom SEB, behöver du tycka om att kommunisera och bygga relationer med andra. Vi jobbar med både klient-applikationer, rapporter, databashantering och integration mot andra system inom banken. I vårt team är trivseln hög och vi har roligt tillsammans när vi jobbar. I teamet gör vi verklig skillnad för SEB:s fondkunder. Vi fokuserar på att leverera med kvalitet och kundfokus. Vi tar agilt arbete på allvar och kompetensutveckling är något vi ägnar oss åt dagligen.

Vem är du?

Om du gillar att leverera god service, gillar samarbete samt problemlösning tror vi att du kommer trivas hos oss. Om du dessutom är nyfiken och gillar att lära nytt kommer vi att gilla dig. Du har god erfarenhet av att arbeta med agila verktyg och metoder. Du har förmodligen en akademisk bakgrund, eller motsvarande, och förstår både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du bör ha goda kunskaper inom SQL-server och ha jobbat med databasutveckling.  Erfarenhet av .Net, test och kravarbete är meriterande, så är även erfarenhet av SSIS och SSRS.

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Johan Eriksson, 072 301 48 26. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande.

Bra personer känner ofta bra personer – dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Passar vi dig?

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV