Praktikertjänst står inför en väldigt spännande resa vilken har som slutmål att landa i en komplett Azure-miljö. Som databasutvecklare kommer du rätt in i en nyckelroll med modern teknik, DevOps tänk och molnlösningar som skall skapa användarvänliga funktioner för som i slutändan kommer gagna våra vårdtagare.

Din vardag

I dagsläget händer mycket spännande på Praktikertjänsts centrala IT avdelning. Som Databasutvecklare kommer du sitta tillsammans med övriga team på Praktikertjänsts huvudkontor mitt i City. I det stora är din uppgift att ta fram nya lösningar som i slutändan gagnar slutanvändaren, dvs ett stort antal sjukhus, mottagningar och tandläkare, med flera.

I nuläget sker ett spännande förnyelsearbete med den digitala plattformen i form av en molnresa och en Microsoft first-strategi som har som slutdestination Azure. I dagsläget finns mycket data och funktionalitet via Oracle. Denna data och funktionalitet ska alltså migreras och integreras i Azure. Då det rör sig om komplexa strukturer och hänsyn till patientsäkerhet görs överföringen step-by-step till Azure-lagring och funktionalitet.

Att göra SQL-anrop, bygga API:er och integrationslösningar eller ta fram helt ny funktionalitet i .NET kommer alltså vara vanliga arbetsuppgifter.

Rollen kommer även innebära en hel del utredning och man behöver kunna dra egna slutsatser för att ta arbetet framåt, givetvis via dialog med IT-kolleger och verksamheten. Allt ovan kommer du att få göra i en vänlig och omtänksam företagsmiljö där allt går ut på att uppfylla sloganen ”Bättre vård för bättre liv”

Vem är du?

Om du är en person som har lätt för att ta in andras åsikter samt gillar att bekanta dig med både de närmsta och även mer avlägsna kolleger kommer du trivas mycket bra hos oss på Praktikertjänst!
Om du även är du öppen för förändringar samt gillar att självständigt genomföra projekt med målinriktning och struktur samt har teknikintresse samt tycker om att lära dig nya saker och trivs med att jobba i en platt organisation där du får ta mycket eget ansvar bör du genast skicka in en ansökan!

Vad gäller miljöer och verktyg behöver du ha arbetat med Azure, främst SQL och DevOps. .NET-utvecklingserfarenhet kommer även att behövas i denna roll, meriterande är Powershell, SAP DI, Biztalk, och Open Source Message Buses.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Johan Eriksson, 072 301 48 26. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande.

Passar vi dig?

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV