Vill du arbeta som spindeln i nätet på ett samhällsbärande företag? På Peab Support kommer du göra det! De projekt och den utveckling du kommer arbeta med kommer vara en mycket viktig del i att skapa ytterligare och bättre integrations- och informationslösningar de olika Peab-bolagen emellan. Du kommer arbeta med de senaste teknologierna när du bygger Peabs digitala plattform för framtiden.

Din vardag

Du kommer vara del av det familjära utvecklingsteamet som arbetar med tekniska system och lösningar samt integration för något eller alla av Peabs hundratals underbolag. Du kommer alltså kunna ha en stor bredd i dina projekt både funktions- och teknikmässigt. Vårt mål är att, tillsammans med skickliga och erfarna kollegor, skapa ett effektivt och framgångsrikt center för tekniska lösningar och integration inom Peabkoncernen.

Utvecklingsteamet har dagliga standups och arbetar enligt Kanban. Som utvecklare arbetar man tillsammans med teamet i egna projekt samtidigt som man samarbetar tätt med integrationsutvecklarna i i integrationsteamet. Du kommer arbeta med teknik och verktyg såsom .NET, SQL Server samt Team Foundation Server och Git. Vidare ses det som bonus om du har med dig frontend tekniker eller vill lära dig dessa. Det kan handla om Angular, React, KnockOut samt Typescript. Du får gärna även ha vana av Continous Integration/Delivery och enhetstester.

Vem är du?

I och med att du kommer att coacha andra utvecklare i teamet är det viktigt med en god samarbetsförmåga och en ödmjuk inställning. Du tycker det är kul att driva processer och att få utvecklare du arbetar med att komma med lösningarna själva.
Då du kommer arbeta med hela utvecklingskedjan, är det viktigt att vara kreativ i ditt sätt att använda dig av olika tekniker samt ramverk och kunna hantera prioriteringar. Vi tycker det är kul om du ger förslag på implementering av nya tekniker såsom .NET Core och andra nyare tekniker.
Som person är du jordnära och pålitlig och delar så klart med dig av din kompetens till teamet, som är en härlig blandning av olika människor! 

Vi hoppas att du kommer ta del av våra olika sociala aktiviteter samt att du kommer uppskatta den dag varje månad då du kan lägga tid på egna utvecklingsprojekt.

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med DevSearch. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Johan Eriksson, 072 301 48 26. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail då vi värnar om din personliga integritet. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR i Wise Group-koncernens policy för behandling av personuppgifter. Urval sker löpande.

Passar vi dig?

Som medarbetare på Peab är du vår främsta tillgång och vi vill ta väl hand om dig. De förmåner du har som anställd ska bidra till att du känner dig delaktig, kan prestera och utvecklas samtidigt som du trivs och mår bra hos oss – länge.
Som del av ovan kan nämnas sex veckors semester samt en veckas arbetsförkortning, friskvårdsbidrag samt ett brett utbud av motions- och hobbyaktiviteter. Vidare kommer du via Peabs företagshälsovård kunna göra regelbundna hälsoundersökningar och givetvis omfattas du av vårt kollektivavtal. Slutligen har du även del av Benify, vårt omfattande och generösa vinstdelningsprogram.

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15 000 anställda och en omsättning överstigande 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Företagshälsovård
  • Friskvård
  • Gruppförsäkringar

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV