Är du nyfiken på att utveckla finansapplikationer och vill jobba nära våra kunder? Tänk dig att göra det på SEB med över 15 000 anställda i 22 länder runt om i världen! Hos oss får du arbeta i ett växande team där dina åsikter och idéer verkligen räknas. Just nu söker SEB Investor Services CTO-team dig som har erfarenhet av C# utveckling till vårt kontor i Kungsträdgården

.

Din vardag

Som C# utvecklare hos oss får möjligheten att utveckla innovativa och hållbara lösningar av våra spännande kundnära applikationer. Du kommer att bygga C# applikationer och tjänster till våra olika produktområden Derivat clearing, Risk & Värderingstjänster, BackOffice tjänster och Custody varpå du även erbjuds stora möjlighet heter att lära dig flera olika delar av affären.

I vårt lilla men växande team gillar vi utveckling och finans och bygger huvudsakligen microtjänster i C# men vi arbetar även med .NET, Apache Kafka, Apache Airflow ElasticSearch, SQL Server och Python. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet och kunden i fokus. Hos oss behöver du inte kunna allt från början, du kommer hela tiden få lära dig nytt!

Vem är du?

För att trivas som C# utvecklare hos oss har du jobbat några år med backendutveckling och har ett brinnande intresse för programmering, gillar att lära dig nytt och att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg. Vi värdesätter om du trivs att arbeta i team och att du gärna delar med dig av dina kunskaper.

Du är en lagspelare som uppskattar och förstår vikten av teamarbete och att arbeta mot ett gemensamt mål. För att trivas i rollen tror vi att du är en ansvarstagande person som gärna tar egna initiativ och har ett inre driv och nyfikenhet. Du har en prestigelös approach och är med en positiv inställning.

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dev Search. Vill du veta mer om jobbet, kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sandra Leindahl, 076 620 29 56 eller Sam Joukhadar 073 961 30 47. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Passar vi dig?

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Centralt läge
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Tjänstepension

Kontakta mig för mer information

Ansök utan CV