Har du behov av att ta in en konsult eller att rekrytera?

Vi specialiserar oss på backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller

Hyra eller rekrytera utvecklare – passar Dev Search dig?

För att vi ska lyckas med vårt uppdrag behöver du som kund ge oss möjligheten att få utmana er. Vi vill arbeta med dig som är beredd på att ifrågasätta och omvärdera specifika krav och föreställningar om vem ni söker. Vi ser vårt uppdrag inte bara begränsat till att lyckas med en enskild rekrytering eller ett enskilt konsultuppdrag. Vi vill ge er rätt förutsättningar att även på sikt lyckas med era affärsmål.

Rekrytera utvecklare

Att rekrytera utvecklare är inte det samma som att rekrytera andra typer av IT-roller. Dagens utvecklare är både eftertraktade och uppvaktade – vilket kan göra det svårt för många företag att veta hur man ska positionera i jämförelse med andra bolag. För oss är det viktigt att matcha dig med en IT-specialist som har kunskaper, drivkrafter och potential som överensstämmer med ditt företags mål och värderingar.

Vi börjar aldrig från noll. När vi startar din process har vi redan ett nätverk av personer med rätt kompetens i botten som är redo att byta jobb när rätt möjlighet kommer. Innan vi tackar ja till ett uppdrag gör vi dessutom en searchrapport för att se om det finns kandidater på marknaden till den tjänsten ni söker, eller om vi tillsammans behöver se över hur rollen skulle kunna ut.

Ta in en konsult

Har du ett kritiskt behov inom utveckling? Någon som helst hade börjat igår? Kanske har en medarbetare slutat med kort varsel eller så finns behov av snabb hjälp för att kunna leverera i ett projekt. Inom ett fåtal dagar hjälper vi dig att komma i kontakt med en senior utvecklare och/eller annan tung teknisk konsult – en person som kan komma in med kort varsel och är van vid att snabbt komma upp på banan och leverera.

Dev Search – en del av Wise IT

Dev Search är en del av Wise IT – ett av nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi tror på människan i framtidens teknikutveckling. Genom att matcha kandidater och företag med varandra skapar vi möjligheter för både företag och individer att förändra sin egen framtid. Vi är specialister som jobbar med specialister och tillsammans bygger vi framtidens IT-organisationer.

Mer om Wise IT

En rådgivande IT-partner

Arbetar du med oss får du en rådgivande samarbetspartner inom IT. Vår framgång ligger i vår specialistkunskap – vilket in sin tur gör att du som kund får en expert förstår era affärsbehov, förstår vad utvecklarrollen innebär och som förstår och vet vad som är attraktivt för någon som arbetar inom utvecklingsbranschen. För oss är matchningen det viktigaste – både för er som kund och för våra kandidater. Vi vill tillsammans med er bygga upp en kompetensprofil som passar era tankar – samtidigt som kravspecifikation ska vara realistiskt och kompatibel med vilka kandidater som finns på marknaden.

För att vi ska kunna hitta rätt kandidat behöver vi utmana dig som kund – det ligger i vårt uppdrag att få dig att utforska de möjligheter som finns kopplat till era affärsmål. Vi vet vilka specialister som finns på marknaden och är experter på det här området precis som ni är experter på er affär. Vi vill inte vara bara en leverantör – utan en samarbetspartner som får er att tänka nytt och utmana era själva!

Snabba processer som verkligen fungerar

Vi kan inte låsa fast oss i långsamma och traditionella processer. Gör vi det finns risken att du missar den kompetens ni verkligen behöver. Hos Dev Search försöker vi hela tiden effektivisera processerna så att du hittar rätt person snabbare. Utvecklare är som sagt eftertraktade och du som företag har bara en chans – vi ser till att du inte missar den och riskerar att behöva börja om. Det är därför vi är så väl förberedda innan vi tar oss an ett uppdrag.

Vi kan hjälpa er bygga hela team – inte bara rekrytera individer!

Att rekrytera hela team är inte detsamma som att rekrytera individer. För att lyckas bygga ett team från början behöver ni se över vissa faktorer. Bland annat vilken roll som är viktigast att börja med och vilka rollen kan ni avvakta med. Vi på Dev Search kan hjälpa er att bygga ett team från grunden. Att ha en rekryteringspartner som kan hålla ihop processen, se över vad som behöver ändras efter varje rekrytering och som har en tydlig plan framåt är avgörande för att lyckas bygga hållbara team som levererar.

Välkommen att ta kontakt!

Senaste inläggen

Trender

Vi tog pulsen bland utvecklarna. Hur ser intresset för konsultyrket ut? Vad är det som lockar? Om inte, varför vill man vara tillsvidareanställd? Bland de […]

Pulsmätning – Konsult vs anställd?

Karriär

I Mars 2018 lanserade Wise IT sitt första specialistvarumärke – Dev Search. Tanken bakom varumärket var då att skapa en plats och ett forum för utvecklare som […]

”Vi ska bygga världens bästa team av specialister”  

Utvecklare fattar ju inte verksamheten? Eller...?
Attraktiv arbetsgivare

Är utvecklare och programmerare verklighetsfrånvända produktionsenheter? Tyvärr ja, i många chefers ögon. Jag är själv chef, men också utvecklare. När jag är på möten får jag ofta höra att […]

Utvecklare fattar ju inte verksamheten! Eller…? 

Vill du kontakta oss?

Är du som företag intresserad av att anlita oss på Dev Search? Vi hjälper dig att rekrytera utvecklare inom backend och frontend, specialister inom  DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter samt ledarroller som t.ex. CTO och utvecklingschef. Varmt välkommen att kontakta oss!